Voorgerechten bij Blond lunch & diner

3 gangen keuzemenu € 25,- voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht

Voorgerecht + hoofdgerecht of hoofdgerecht + nagerecht € 20,75

2 voorgerechten € 14,50 of 2 voorgerechten + nagerecht € 18,75

Alleen een hoofdgerecht naar keuze € 16,50

Uiensoepstoofvlees, gegratineerd met kaas
Gamba-curry soep taugé, gamba, vleugje kokos
Paprikasoep (V)Geroosterde paprika, halloumi, zongedroogde tomaat
Thom kha kaiThaise kokossoep met kip en bosui
Plateau Blondrivierkreeftstaartjes, sashimi van zalm, gerookte makreel, gebakken scholfilet, mosseltjes in kruidenboter, diverse sausjes, vanaf 2 personen
Proeverij Blondkleine paprikasoep, bruchetta tataki, knoflookolijven, mini quiche, vitello tonato, Marokkaanse loempia(vanaf 2 personen)
Visvariatiehuisgemaakt garnalenkroketje, sweet chili gamba’s, frisee van gerookte zalm, mosterd-dillesaus
Tatakirunderlende, glasnoedels, hoisinsaus, bosui, sesam
Carpaccio diamanthaas, verse pesto, pijnboompitten, Parmezaan, kaaskrokantje
Vitello tonatokalfs-fricandeau, tonijnmayonaise, slasoorten, kappertjes
Gamba cocktailmet avocado, Romeinse sla, cocktailsaus en garnalentoast
Rib fingersspare-rib zonder bot, coleslaw, chips, knoflooksaus
Piadinakip, roomkaas, courgette, tomaat, quacamole
Marokkaanse loempialamsgehakt, verse kruiden, schapenkaas, couscous, mintsaus
Halloumi (V)Griekse geitenkaas, geroosterde courgette, tomaten gel
Oosterse variatie kleine tom kha kai, wontons met kip en garnaal, Pekingeend in een flensje