Voorgerechten bij Blond lunch & diner
Uiensoep | Gegratineerd met Parmezaanse kaas |
Aardappelsoep (V) | aardappelkrokant, uitjes, verse kruiden |
Mosterdsoep | Preiringen, spekjes |
Plateau Blond (vanaf 2 personen) | Koude gemarineerde gamba, sashimi van zalm, gerookte makreel, gebakken kabeljauwfilet, mosseltjes in kruidenboter, diverse sausjes (vanaf 2 personen) |
Tompoes (V) | korstdeeg, geitenkaas, rode biet, pecannoot, balsamico |
Huisgerookte zalm | Rode ui, kappertjes, mosterd-dilledip, crouton |
Thaise noedel salade | mango, peen, taugé komkommer, cashews, tahoe, bosui en pinda dressing |
Carpaccio | Diamanthaas, verse pesto, pijnboompitten, Parmezaan, kaaskrokantje |
Vitello tonato | Kalfs-fricandeau, tonijnmayonaise, slasoorten, kappertjes |
Makreel Americain | Gepocheerd eitje, peterselie, pepermayo, crouton |
Marokkaanse loempia | Lamsgehakt, verse kruiden, schapenkaas, couscous en mintsaus |
Rib fingers | Spare-ribs zonder bot, coleslaw, chips, knoflooksaus |
Surf & Turf | Mississippi BBQ pulled beef, gamba, uien jam, kaas crumble |
Buikspek | Chinese kool-kimchi, hoisinsaus, chilimayo, krokante ui |