Voorgerechten bij Blond lunch & diner
Uiensoep | Stoofvlees, gegratineerd met kaas |
Mosterdsoep | Bosui, croutons |
Gamba-currysoep | Taugé, gamba, vleugje kokos |
Runderbouillon | Stoofvlees, bosui, omelet |
Plateau Blond | Koude gemarineerde gamba, sashimi van zalm, gerookte makreel, gebakken scholfilet, mosseltjes in kruidenboter, diverse sausjes, vanaf 2 personen |
Gamba en zalm | Zalmfrisee, gamba, guacamole, mosterd-dille |
Vega trio | Bruchetta tomaat, Old Heemskerk kaaskroketje en bietenhummus |
Caesar salade | Kip, bacon, kwartelei, parmezaan, little gem, knoflookdressing, ansjovis en croutons |
Proeverij Blond | Kleine mosterdsoep, bietenhummus, kerriehummus, parmaham, knoflookolijven, manchego, jakitorispies, Old Heemskerk kaaskroketje (vanaf 2 personen) |
Carpaccio | Diamanthaas, verse pesto, pijnboompitten, Parmezaan, kaaskrokantje |
Vitello tonato | Kalfs-fricandeau, tonijnmayonaise, slasoorten, kappertjes |
Rib Fingers | Spare-rib zonder bot, coleslaw, chips, knoflooksaus |
Gamba piri piri | Prei, paprika, knoflook, rode peper, crouton |
Vega loempia | Diverse groenten, ei, noedels, sojasaus, chilisaus |
Steak tartare | Kappertjes, cornichons, gepocheerd ei, jalapeno mayo |