Voorgerechten bij Blond lunch & diner
Uiensoep | Gegratineerd met Parmezaanse kaas |
Mosterdsoep (V) | Bosui, croutons |
Aspergesoep | beenham, ei |
Plateau Blond | Koude gemarineerde gamba, sashimi van zalm, gerookte makreel, gebakken kabeljauwfilet, mosseltjes in kruidenboter, diverse sausjes (vanaf 2 personen) |
Huisgerookte Zalm | Rode ui, kappertjes, mosterd-dilledip, crouton |
Asperge | Rosevalsalade, warm gerookte zalm, krokante kappertjes |
Carpaccio | Diamanthaas, verse pesto, pijnboompitten, Parmezaan, kaaskrokantje |
Vitello tonato | Kalfs-fricandeau, tonijnmayonaise, slasoorten, kappertjes |
Proeverij Blond (vanaf 2 personen) | Kleine paspergesoep, tataki, Parmaham, meloen, quiche, paddenstoelen kroketje |
Buratta (V) | Gegrilde groenten, basilicum-olie, tomaten crumble, zoete aardappel chips |
Vega loempia | Diverse groenten, ei, noedels, sojasaus, chilisaus |
Rib fingers | Spare-ribs zonder bot, coleslaw, chips, knoflooksaus |