Voorgerechten bij Blond lunch & diner
Uiensoep | Gegratineerd met Parmezaanse kaas |
Mosterdsoep | bosui, croutons |
Gamba-currysoep | taugé, gamba, vleugje kokos |
Plateau Blond (vanaf 2 personen) | Koude gemarineerde gamba, sashimi van zalm, gerookte makreel, gebakken kabeljauwfilet, mosseltjes in kruidenboter, diverse sausjes (vanaf 2 personen) |
Ceviche | zeebaars, citrus, maïs, brioche, limoen-koriandermayo |
Huisgerookte Zalm | Rode ui, kappertjes, mosterd-dilledip, crouton |
Thaise noedel salade | mango, peen, taugé komkommer, cashews, tahoe, bosui, klein pepertje 😉 |
Carpaccio | Diamanthaas, verse pesto, pijnboompitten, Parmezaan, kaaskrokantje |
Vitello tonato | Kalfs-fricandeau, tonijnmayonaise, slasoorten, kappertjes |
Peruaanse Pulpo | boterbonencrème, aji amarillo, tomaten-uiensalsa |
Buratta (V) | Gegrilde groenten, basilicum-olie, tomaten crumble, zoete aardappel chips |
Marokkaanse loempia | Lamsgehakt, verse kruiden, schapenkaas, couscous en mintsaus |
Rib fingers | Spare-ribs zonder bot, coleslaw, chips, knoflooksaus |
Surf & Turf | Mississippi BBQ pulled beef, gamba, uien jam, kaas crumble |