Voorgerechten bij Blond lunch & diner
Uiensoep | Gegratineerd met Parmezaanse kaas |
Paprikasoep (V) | Bosui, croutons |
Tom kha kai | Thaise kokossoep, kip, taugé |
Plateau Blond (vanaf 2 personen) | Koude gemarineerde gamba, sashimi van zalm, gerookte makreel, gebakken kabeljauwfilet, mosseltjes in kruidenboter, diverse sausjes (vanaf 2 personen) |
Steak tartare | Gepocheerd ei, picalillymayo, cornichons, uien compote |
Huisgerookte zalm | Rode ui, kappertjes, mosterd-dilledip, crouton |
Thaise noedel salade | mango, peen, taugé komkommer, cashews, tahoe, bosui en pinda dressing |
Carpaccio | Diamanthaas, verse pesto, pijnboompitten, Parmezaan, kaaskrokantje |
Vitello tonato | Kalfs-fricandeau, tonijnmayonaise, slasoorten, kappertjes |
Buratta (V) | Gegrilde courgette, balsamico stroop en truffel tapenade |
Marokkaanse loempia | Lamsgehakt, verse kruiden, schapenkaas, couscous en mintsaus |
Rib fingers | Spare-ribs zonder bot, coleslaw, chips, knoflooksaus |
Surf & Turf | Mississippi BBQ pulled beef, gamba, uien jam, kaas crumble |
Pompoen (V) | Feta, granaatappel, verse kruiden, walnoot |